Kövess minket!

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2018.01.21. 22:13
https://www.youtub
e.com/watch?v=vAh7
jTAkCKc

2018.01.21. 22:06
https://www.youtub
e.com/watch?v=cgr_
RN-1kcc

2018.01.04. 23:33
@BlackFaces, A Nipsey féle Rap Nigga nem rossz, de ez a Dave East szétszedett komolyan, jó az alap, meg a featek is benne! Köszi a lineket ismét!

2017.12.29. 19:52
https://www.youtub
e.com/watch?v=1ZJK
T-Zt2jw

2017.12.16. 21:05
https://www.youtub
e.com/watch?v=_4Ls
Q_kdLh0

Hirdetés 2

Stepcho visszatért és lehozta a sarkcsillagot Ricoval és Smith-szel nekünk


Stepcho az Ol' Starz óta (Óvakodj Utókor!) nem igazán hallatott magáról, és most is egy igazán ütős felvétellel tért vissza, amely a a hétvége folyamán debütált a különböző zenei portálokon, valamint a youtube-on.
"Sarkcsillag" címmel adtak ki Ricoval és Smith-szel egy teljesen friss koncepcióra épített felvételt, amely friss koncepciónak a lényege a 'talkbox effekt". Ennek használata is tetten érhető lesz a soron következő EP-n.
De mi is az a talkbox?
Talkbox = beszélő doboz, olyan effekt egység, amely lehetővé teszi a zenészek számára, hogy módosítsák egy hangszer hangját a saját artikulációjukkal. Ezzel az eszközzel lehetőség van formálni a hang frekvenciáját a beszédhangon keresztül.
Roger Troutman "More Bounce" című nótája inspirálta Stepchot és producerét Smith-et(Smithmusix), hogy megvalósítsák régi álmukat.

Az új EP-ről jön ki ez a felvétel, amely a "StePhank" címet viseli majd, és amint a címe is elárulja a funk hangzás fogja uralni a korongot. Erről a korongról hamarosan napvilágot lát majd még egy funk sláger "Vészkijárat" címmel,amely szintén forrónak ígérkezik.
Maga a Kinx stúdió élete körül nagy pezsgés van, elég ha csak azt megemlítjük, hogy most költöznek egy nagyobb stúdióba a csapattal, valamint egyre több hazai és külföldi megkeresése van a srácoknak. Érdekesség, hogy csak hajszál híján maradtak le a Fast and Furious (Halálos Iramban) 8. részének zárójelenetének zenei aláfestéséről, amelyre felkérték őket korábban.
Minden újdonságról értesülhettek majd a Kinxtown-os fiúkról oldalunkon, szóval stay tune!

Viszont most már lássuk milyen is ez a "Sarkcsillag". :)


Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.02 másodperc
1,131,439 egyedi látogató