Kövess minket!

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2018.09.07. 22:28
@BlackFaces nagyon adja ez az új Fat Joe, Dre, Brown track!Laza, parti zene!

2018.09.07. 20:43
https://www.youtub
e.com/watch?v=q1-e
CNbYN5c

2018.08.29. 22:10
https://www.youtub
e.com/watch?v=BQZ8
CbKIbew

2018.06.29. 21:50
https://www.youtub
e.com/watch?v=owHw
DeUDiog

2018.06.29. 21:50
https://www.youtub
e.com/watch?v=YDQX
zY11aS0

Hirdetés 2

14 érdekes tény tengerentúli rapperekről...


14 darab érdekesség a tengerentúli hiphop világából...


1, Kanye West és Adam Levine "Heard 'Em Say" című slágere egy repülőgépen öltött végleges formát, amikor is Adam Levine meghallgatta - 'Ye kérésére - az akkor félig kész felvételt és végül rövid időn belül össze is rakták a végleges formáját slágerüknek az útjuk során.

2, Chance The Rapper 2013-as nagy sikerű "Acid Rap" című albumának az albumborító ötlete egy rajongóval közös kép után született, amelyen Chance igen érdekes rémült képet vág. :) Katt ide a képért!

3, Juvenile "Back Tha Azz Up" című videóklippjét korábbi középiskolájában forgatták. Lessetek rá erre a klasszikusra, ha van egy kis időtök.4, Tyler, the Creator amíg a Starbucksban dolgozott folyamatosan lopta a dán sajtot a készletből...

5, Az éjjelen, amikor Tupac meghalt menyasszonya Kidada Jones megkérte, hogy viseljen golyóálló mellényt, de Tupac azt nem vette fel, mivel túl melegnek ítélte meg a viseletét.

6, Big Sean, a Chiptole cégtől kapott egy életre szóló ajándékkártyát, amely ingyen buritóra jogosítja fel, ha azt felmutatja. :)


7, A Bone Thugs-N-Harmony az egyetlen csapat, amely dolgozott még életükben Tupac-kal, The Notorious B.I.G.-vel, Eazy-E-vel, és Big Punnal.

8, Nas a "Life is Good" című albumborítóján egy zöld menyasszonyi ruhát tart a térdén, amely nem másé volt, mint a most már csupán exfeleségéé, Kelisszé volt.


9, J.Cole 3.82 GPA-val végzett a főiskolán, amely gyakorlatilag kitűnő eredménynek számít.

10, Kendrick Lamar gyerekkorában sokáig dadogott.

11, 50 Cent ugyanabba a kategóriába helyezi Eminemet, mint nagyapját, akivel még soha életében nem vitatkozott és odafigyel tanácsaira.

12, Pharrell Williams és Chad Hugo (N.E.R.D.), a 2003-as év során a rádiós slágerek összesen 43%-át(!!!) jegyezték, mint producerek.


13, Jay-Z és Busta Rhymes ugyanabba a középiskolába jártak, és egyszer az iskola menzáján meg is mérkőztek...Érdekes lehet még az is, hogy Dmx és Biggie is ugyanannak a középsulinak a padjait koptatták.

14, A Space Jam filmzenei albumán rappel együtt nekünk Buggs Bunny is, akinek nem más írta anno a szöveget, mint maga Jay-Z. :)thamole

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.02 másodperc
1,214,177 egyedi látogató