Kövess minket!

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2020.12.30. 20:12
EYY FLEX MAN :)

2020.12.29. 21:57
@BlackFaces,Köszi a klipeket újfent! Young M.A. és Boosie is nagy kedvenc. Kevin Gates nincs nagyon a spektrumomban, de nem rossz. A Zeus meg aktuális pici írásom része is. Brutális jó lett a lemez.

2020.12.29. 21:28
https://www.youtub
e.com/watch?v=NtEH
YFavNd0

2020.12.20. 19:31
https://www.youtub
e.com/watch?v=sY6X
1wvhgnE

2020.12.20. 15:01
https://www.youtub
e.com/watch?v=xEd1
WsRKikw

Hirdetés 2

Raphírfalatkák #139- Jay-Z 4:44 turnéja 8 hét alatt 44 millió dollárt termelt mindösszesen. A hír azért is érdekes lehet, mert korábban sokan károgtak, hogy alig fogynak a turnéja a jegyek, és nem telt házasak a showjai. Jelentjük: mind az volt.

- James Harden (Houston Rockets), NBA sztár meglátogatta a börtönben Meek Millt, akit továbbra is előzetesben tartanak, majd a minap egy "Free Meek" feliratos csukában lépett parkettára az aktuális fordulóban. Free Meek Mill!

- Dj Drama és Lil Wayne már-már klasszikus mixtape sorozata, a "Dedication" folytatódik,és hamarosan érkezik a hatodik része. A tapen ott lesz Nicki Minaj, Zoey Dollaz és még sokan mások.

- Birdmanen 12 millió dollárt kér számon a floridai ingatlanadókat kezelő hivatal. Állításuk szerint sem korábbi majd 20 milliós villája, sem pedig irodaházuk (ahol a Hit Factory Criteria Recording Studió található) után nem tettek eleget bizonyos fizetési kötelezettségeiknek.

- Eminem zárta az évet az első helyen a Billboard 200-as listáján, új, 19 számot tartalmazó "Revival" című albumával. Érdekes tény, hogy ő az egyetlen előadó a Billboard történelmében, hogy egy előadó sorban nyolcszor (8x) nyisson a kultikus 200-as lista első helyén.

- Coolio szerint Donald Trump bármit megtehet manapság, és ne csodálkozzunk, ha Eminem egyszer csak meghal. A rapper ezt arra a kérdésre válaszolta, hogy mit gondol Eminem Donald Trump ellen folytatott "kampányáról".

- 2010 után végre napvilágot lát (a rajongók nyomására is) a Cypress Hill legújabb stúdiólemeze "Elephants on Acid" címmel, amely még ugyan nincs teljes egészében kész, de 2018-ban biztos napvilágot fog látni - a csapattagok instagram képeit és bejegyzéseit alapul véve. Végre!

- Papoose és Remy Ma gyermeket vár, ez nem hivatalos hír még ugyan, de Papoose insta posztja, amelyen ultrahang vizsgálaton vannak éppen, sokat elárul. Gratulálunk Nekik!

- MF Doom és Dj Muggs (Cypress Hill) nagy durranásra készülnek a 2018-as esztendőben. Dj Muggs nemrég New Yorkban járt, és jó néhány számot felvett Doommal -bár hivatalosan ezt még egyikük sem jelentette be - , de árulkodó lemezborító részletet már elhintettek nekünk a korong kapcsán.

- "BooPac" címmel dupla lemezt adott ki Boosie Badazz. A lemez címe egyértelműen utal a Tupackal való párhuzamra, a Baton Rougei rapper nagyon régóta húz párhuzamot az ő és Pac karrierje között. Ebben sok igazság is lehet, ha tűzetesen megvizsgáljuk a két rapper életútját, témáit, vagy akár csak rajongótáboruk összetételét.

- Kirabolták Tyga Last Kings üzletét, ahonnan 50,000 dollár értékben vittek el ruházati kiegészítőket, valamint berendezési és technikai ingóságokat.

- Három nő megerőszakolásával vádolják a legendás Def Jam alapító Russel Simmonst. Az ügyben megindultak a rendőrségi kihallgatások és nyomozás. Az esetek a '90-es évek elejére tehetőek főként.

- Chamillionaire-ről régen hallottunk, ami nem véletlen, hiszen fő bevételi forrása mára nem a zene, hanem a technika világa. Több vállalkozásban is benne van, valamint, ha hívják még előadást is tart jelen korunk technikai vívmányairól, fejlődési lehetőségekről, munkalehetőségekről. Legutóbb egy ilyen előadás keretében érhettük őt 'tetten' egy houstoni középiskolában. A rend kedvéért még tisztázta azt, hogy őmég mindig zenész.


Boldog és jó hiphop zenékben gazdag új évet kívánok minden kedves raphírek.hu olvasónak, támogatónak!

thamole

A hét videója: Method Man, Ghostface Killah, RZA - Pearl Harbor ft. Sean PriceHozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték
Generálási idő: 0.07 másodperc
1,565,056 egyedi látogató