Kövess minket!

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2018.01.21. 22:13
https://www.youtub
e.com/watch?v=vAh7
jTAkCKc

2018.01.21. 22:06
https://www.youtub
e.com/watch?v=cgr_
RN-1kcc

2018.01.04. 23:33
@BlackFaces, A Nipsey féle Rap Nigga nem rossz, de ez a Dave East szétszedett komolyan, jó az alap, meg a featek is benne! Köszi a lineket ismét!

2017.12.29. 19:52
https://www.youtub
e.com/watch?v=1ZJK
T-Zt2jw

2017.12.16. 21:05
https://www.youtub
e.com/watch?v=_4Ls
Q_kdLh0

Hirdetés 2

Raphírfalatkák #80


Jöjjenek a hét legfontosabb eseményei egy csokorba szedve. Az utóbbi hetekben nem csupán a tavasz (sőt már nyár) jött el, hanem annak az ideje is, hogy megkérdezzem Tőletek milyen új rovatnak örülnétek az oldalon belül?! Várom a hozzászólásokban az ötleteiteket.
Most pedig irány a részletek a hírmorzsák miatt.

Itt hagyott Bennünket a Kriss Kross-os Chris Kelly


Óriási momentum volt, amikor Jermaine Dupri bemutatta azt a két fiatal srácot ( Chris Kelly, Chris Smith), akik megmutatták a világnak, hogy milyen is, amikor fordítottan felvéve is felvehetünk egy pólót vagy farmert és közben világraszóló slágerrel (Jump) még azok figyelmét is magunkra hívjuk, akik egyébként életükben nem hallgattak Hip-Hop-ot. Hatással voltak fiatalok millióira, videó játékot adtak ki a nevükkel fémjelezve és elmondhatják magukról, hogy Michael Jackson oldalán turnéztak a világ körül. Sajnálatos hír látott tagnap este 10 óra környékén napvilágot, ugyanis nemsokkal 8 óra után saját otthonban (Atlanta) holtan találták a 34 éves Chris Kelly-t. Halálának még nem tudni a pontos okát, de egy biztos: életében legendává vált a Kriss Kross-nak köszönhetően és mi is őrizzük emlékét szívünkben.
Nyugodjon Békében!


Irány a szabadba az LRG terepcuccaiban


Az LRG Clothing minden esetben visszatér a gyökerekhez, ezt mi sem bizonyítja jobban jelmondatuknál ( Everything that grows has roots), és legfrissebb kínálatukkal, amelyben a terepmintázat minden alfajával találkozhatunk egyedi kivitelezésben (falevelek formájában). Tekintsétek meg a tavaszi kínálatát a webshopnak, vagy menjetek el személyesen a Westendben található üzletükbe (Váci út 1-3. WESTEND CITY CENTER, alulárószint, Arany János kiskörút 21.).

A képen látható darabok már megtalálhatók a hivatalos webshopon, amely itt érhető el:
LRG webshop

Danny Brown: Orális szex a színpadon, Kendrick Lamar reakciója


Danny Brown olyan showt adott nemrégiben, amelyre még Hip-Hop körökben sem volt manapság példa. Az esetet elég sokan látták, ugyanis egy koncertjén történt a dolog. Az egyik forróvérű rajongó lány gondolt egyet és előreindult a sorok között, hogy az első sorban találhassa magát, majd megtegye, amit megtett: orálisan kielégítse Danny Brown detroiti rappert fellépése közben. A lány mellét Danny megragadta, majd lecsúszott kissé a nadrág és már indult is az akció. Ezt közvetlen közelről látta egy másik női rajongó is, aki teljesen a történet hatása alá került az ott látottak kapcsán.
A híre ezen esetnek, akkor kezdett jobban terjedni, amikor Kendrick Lamar kitette a következő tweetjét: "u really just got the head (fellatio) on stage?" - majd erre Danny megerősítette a történetet és így válaszolt: "...and didn't miss one bar."
Mit szóltok az esethez?

Machine Gun Kelly adózása Eminem előtt Detroitban

22 év után újra együtt a Geto Boys


22 év 3 név(a teljesség igény nélkül), egy város (Houston): Scarface, Willie D, Bushwick Bill...sok idő, és van egy csapat, akik esetében azt merem állítani megért várni, hogy ismét együtt láthassuk őket a színpadon. Az összeállást a rajongók irányába mutatott tisztelet táplálja - mondta el Willie D., majd hozzátette: "Ez az egész a rajongóink igényeire adott válasz, Van egy teljes generációnyi rajongónk, akik gyakorlatilag soha nem láthattak minket élőben fellépni, ezt szeretnénk most pótolni ily módon." -zárta sorait Willie.
Egy igen masszív, több állomásos amerikai turnéval kívánnak kárpótlást adni a 22 évnyi csendért. A csapatnak új albuma ugyan nincs tervben a közeljövőben, de a koncert sorozat is sokakat örömmel tölthet el.
Az eddigi állomások és a egy klasszikus Scarface videó a részletekben tekinthető meg.

Wu-Tang Clan: egy nagy család a Balaton Soundon


A Balaton Sound szervezői idén is kitettek magukért, mert olyan ikonikus hip-hop csapat teszi tiszteletét az idei (2013. Július 11.) Soundon, akik hazánkat teljes legénységüket még soha nem vonultatták fel. Az idén 20 éves, legendás Wu-Tang Clan-ról van szó, akik ráadásul most végre a teljes legénységgel (RZA, GZA, Method Man, Inspectah Deck, Raekwon, Ghostface Killah, U-god és Masta Killa) érkeznek a Balaton partjára - kivételt képez természetesen a kilenc éve elhunyt Ol' Dirty Bastard. (Nyugodjon Békében).
A csapat gyakorlatilag minden tagjának a szólókarrierje is sikeres, nincs olyan hely talán kis hazánkban, ahol egy-egy településen, városban ne találkoznánk a csapat legendás logójával. Az utcát képviselik a mai napig egyenesen Staten Island-ről, ahonnan talán senki nem vitte olyan sokra, mint ők kilencen.
Öt albumot követően az idei évre ígérik (20-ik évforduló!) a legújabb albumuk (A Better Tomorrow címmel) kiadását, amelyet korábban sok-sok nehézségbe ütközött a rapperek különböző személyes inditatásai okán. Már-már úgy festett, hogy csupán hárman-négyen szeretnék a a csapatból, hogy tényleg megvalósuljon minden rajongó álma, hogy a 20 éves Clan tagjai még egyszer kiadjanak egy közös anyagot.
Rza törekvései sikeresnek bizonyultak, hiszen Enter The Wu-Tang Clan bemutatkozó lemezük 20 éves évfordulójára készített új daluk, a Family Reunion nemrég napvilágot látott, ami jó jel egy nagylemez előfutáraként.
A rapkollektíva egy rádióban lépett fel nemrég, majd később RZA a műsor szerkesztőinek elküldött egy friss számot, hogy nyugodtan mutassák be a hallgatóknak. A csapat új stúdióalbumon is dolgozik, aminek a 'A Better Tomorrow' címet adták és egyes értesülések szerint július végén meg is jelenik. A Wu-Tang annyira komolyan veszi a nagy családi összeborulást, hogy nemrég még az elhunyt alapító, Ol' Dirty Bastard hologramos felélesztését is fejükbe vették, aminek a rapper özvegye enyhén szólva nem örült túlságosan.
Várjuk a nyarat és vele együtt az egész new yorki legénységet, és biztosan állíthatom, hogy feledhetetlen élményben lesz részünk. Ismét...Köszönjük BP Shop és Balaton Sound!
Részletes infók és jegyárak itt:
Wu-Tang Clan a Balaton Soundon

The Alchemist + Oh No (Gangrene) 'Take Drugs'

Generálási idő: 0.02 másodperc
1,131,447 egyedi látogató