Kövess minket!

Üzenőfal

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2018.06.13. 23:51
Boosie and Breezy GREAT! Thanx @Black Faces

2018.06.05. 21:42
https://www.youtub
e.com/watch?v=HFm9
UpiNzwQ

2018.05.26. 22:09
https://www.youtub
e.com/watch?v=Jefr
HZOXjuk

2018.05.06. 18:25
A hét videója https://www.youtub
e.com/watch?v=VYOj
WnS4cMY

2018.05.04. 22:29
R.I.P Lil Lonnie https://www.youtub
e.com/watch?v=HtaD
PI85J1w

Hirdetés 2

Friss: Kanye West fejjel ment egy táblának


Kanye West annyira nem szerette volna, hogy kép készüljön róla, hogy inkább lehajtott fejjel sétált, amikor is egyszer csak egy nem várt akadály került az útjába (fejének az útjába): egy közlekedési tábla. A sztár teljes lendülettel gyakorlatilag lefejelte a táblát, amit a TMZ és egyéb hírügynökségeknek dolgozó paparazzik meg is örökítettek.
A részletekben találtok videókat is, ahol nem csak az említett incidens tekinthető meg, hanem azt is megnézhetitek miként támad neki az egyik (a 'baleset' után is kattintgató) fotósra.

Redman Koncert @ Dürlin, 2013. 05.16.


A koncerttel kapcsolatos minden fontosabb információ a részletekben tekinthető meg!

Raphírfalatkák #80


Jöjjenek a hét legfontosabb eseményei egy csokorba szedve. Az utóbbi hetekben nem csupán a tavasz (sőt már nyár) jött el, hanem annak az ideje is, hogy megkérdezzem Tőletek milyen új rovatnak örülnétek az oldalon belül?! Várom a hozzászólásokban az ötleteiteket.
Most pedig irány a részletek a hírmorzsák miatt.

Itt hagyott Bennünket a Kriss Kross-os Chris Kelly


Óriási momentum volt, amikor Jermaine Dupri bemutatta azt a két fiatal srácot ( Chris Kelly, Chris Smith), akik megmutatták a világnak, hogy milyen is, amikor fordítottan felvéve is felvehetünk egy pólót vagy farmert és közben világraszóló slágerrel (Jump) még azok figyelmét is magunkra hívjuk, akik egyébként életükben nem hallgattak Hip-Hop-ot. Hatással voltak fiatalok millióira, videó játékot adtak ki a nevükkel fémjelezve és elmondhatják magukról, hogy Michael Jackson oldalán turnéztak a világ körül. Sajnálatos hír látott tagnap este 10 óra környékén napvilágot, ugyanis nemsokkal 8 óra után saját otthonban (Atlanta) holtan találták a 34 éves Chris Kelly-t. Halálának még nem tudni a pontos okát, de egy biztos: életében legendává vált a Kriss Kross-nak köszönhetően és mi is őrizzük emlékét szívünkben.
Nyugodjon Békében!


Irány a szabadba az LRG terepcuccaiban


Az LRG Clothing minden esetben visszatér a gyökerekhez, ezt mi sem bizonyítja jobban jelmondatuknál ( Everything that grows has roots), és legfrissebb kínálatukkal, amelyben a terepmintázat minden alfajával találkozhatunk egyedi kivitelezésben (falevelek formájában). Tekintsétek meg a tavaszi kínálatát a webshopnak, vagy menjetek el személyesen a Westendben található üzletükbe (Váci út 1-3. WESTEND CITY CENTER, alulárószint, Arany János kiskörút 21.).

A képen látható darabok már megtalálhatók a hivatalos webshopon, amely itt érhető el:
LRG webshop

Danny Brown: Orális szex a színpadon, Kendrick Lamar reakciója


Danny Brown olyan showt adott nemrégiben, amelyre még Hip-Hop körökben sem volt manapság példa. Az esetet elég sokan látták, ugyanis egy koncertjén történt a dolog. Az egyik forróvérű rajongó lány gondolt egyet és előreindult a sorok között, hogy az első sorban találhassa magát, majd megtegye, amit megtett: orálisan kielégítse Danny Brown detroiti rappert fellépése közben. A lány mellét Danny megragadta, majd lecsúszott kissé a nadrág és már indult is az akció. Ezt közvetlen közelről látta egy másik női rajongó is, aki teljesen a történet hatása alá került az ott látottak kapcsán.
A híre ezen esetnek, akkor kezdett jobban terjedni, amikor Kendrick Lamar kitette a következő tweetjét: "u really just got the head (fellatio) on stage?" - majd erre Danny megerősítette a történetet és így válaszolt: "...and didn't miss one bar."
Mit szóltok az esethez?

Machine Gun Kelly adózása Eminem előtt Detroitban

22 év után újra együtt a Geto Boys


22 év 3 név(a teljesség igény nélkül), egy város (Houston): Scarface, Willie D, Bushwick Bill...sok idő, és van egy csapat, akik esetében azt merem állítani megért várni, hogy ismét együtt láthassuk őket a színpadon. Az összeállást a rajongók irányába mutatott tisztelet táplálja - mondta el Willie D., majd hozzátette: "Ez az egész a rajongóink igényeire adott válasz, Van egy teljes generációnyi rajongónk, akik gyakorlatilag soha nem láthattak minket élőben fellépni, ezt szeretnénk most pótolni ily módon." -zárta sorait Willie.
Egy igen masszív, több állomásos amerikai turnéval kívánnak kárpótlást adni a 22 évnyi csendért. A csapatnak új albuma ugyan nincs tervben a közeljövőben, de a koncert sorozat is sokakat örömmel tölthet el.
Az eddigi állomások és a egy klasszikus Scarface videó a részletekben tekinthető meg.

Generálási idő: 0.02 másodperc
1,173,999 egyedi látogató